Продавець Інтернет-магазин сільгосптехніки та мототехніки розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
601 відгук
promo_banner
+380 (98) 060-60-69
Кошик

Автоклави для консервування в домашніх умовах

Автоклави для консервування в домашніх умовах

Автоклави для консервування в домашніх умовах

Автоклав – варильний бідон з манометром, термометр який широко застосовується в побутовому господарстві.

З допомогою автоклава можна обробити парою практично будь-яку продукцію.

У побуті автоклав можна використовується для приготування рибних, м'ясних, маринованих грибів та овочевих консервів.

По сравнению с домашним способами консервирования, с помощью автоклава уменьшить время для заготовки порции примерно более чем в два раза, а также сэкономить энергоресурсы.

А обработка продуктов которая проходит в нем не только убывает болезнетворные и бактерии, но и придаёт вкус свойства продуктов.

Как выбрать?

Перед тем когда купить автоклав нужно придерживаться этих правил!

1 В первую очереди нужно определить который объем Вам нужно;

Обычно автоклавы покупают для дома объемом 20-30 л,  (но есть еще больше) с помощью них можно стерилизовать 33 пол-литровых до 15 литровых банок.

2 Потрібно врахувати з якого матеріалу виготовлений бідон;

Так як автоклави бувають виготовлені з вуглецевої і нержавіючої сталі;

3 Чим товщі стінки бідона, тим довше він зберігає тепло;

(хороший автоклав повинен тримають тепло 40 хвилин і більше).

Переваги автоклава?

  • При використанні автоклава Вам не потрібно вже варити сиропи і маринади, а також при приготуванні ви витрачаєте менше часу, а продукти свої вітаміни.
  • Для приготування в автоклаві потрібно нарізати продукти і викласти у чисті банки(скляні). Після чого банки закочуються і кладуться в автоклав.

Як користуватися?

Що потрібно зробити щоб вийшли консерви смачними, якщо Ви вперше хочете спробувати приготувати в автоклаві:

1 Потрібно брати тільки свіжі продукти;

2 Скляні банки потрібно помити, викласти продукти і закрити металевою кришкою;

3 Встановити на дно бідона дерев'яною решітку і встановити туди банки;

4 Після цього потрібно залити холодною водою, щоб вона покрила останній ряд банок, закрийте кришку закрутіть болти і накачайте повітря.

5 Потрібно накачати тиск в бідоні до 1 атмосфера, потрібно перевірити або автоклаві герметично закрита кришка;

6 Тепер потрібно нагріти автоклав до 110 градусів;

7 Коли нагріється до певної температури, необхідно банки витримати в такому режиму близько години, потім потрібно залишити для охолодження, і акуратно через клапан стравлювати повітря .

8 Після чого можна відкрити кришку автоклава і зливати воду;

Також потрібно знати, що при температурі від 100 до 110 градусів повинно бути тиск до 3,5 атмосфера, а при 120 градусів до 4,5 атмосфера.

Як Ви вже дізналися автоклави дозволяють дуже швидко і безпечно, переробити великий обсяг продукції, при цьому зберегти всі корисні речовини і вітаміни.

 

Спасибі велике за увагу!!!

  Ми раді завжди Вам допомогти...

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner