Дробалка винограду ручна з гребеневідділювачем
Дробалка призначена для отримання мозги з винограду, будь-яких сортів, з відділенням гребеня.
Дроблення здійснюється валками спеціальної форми, що виключає пошкодження виноградної кісточки, утворюючи якісний матеріал для подальшого приготування соку або вина.
Під час роботи дроблячки, виноград, що потрапив у бункер (1), подрібнюється валками (8) і потрапляє на сито (7). Переміщуючись по всій довжині сита, просівається в ємність для збирання мези. Водночас гребені виштовхуються за межі дроблення валом гребеневіддільника (6).
Дробалку також можна використовувати для перероблення ягід
Параметри | Характеристики |
---|---|
Діаметр вальців | 100 мм |
Максимальна продуктивність* | 700-800 кг/год |
Об'єм бункера | 55 л |
Тип керування | Ручний |
Габаритні розміри | 1300х465х635 |
Вага, кг, не більш ніж | 26 |
* Продуктивність дробляка залежить від швидкості обертання ручки, розмірів і твердості подрібненої сировини.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Виноградна дробарка |
Тип приводу | Ручний привід |
Продуктивність | 800 кг/год |
Стан | Новий |
Об`єм | 55 л |
- Ціна: 7 500 ₴