Тріска для копчення Бук "Екстраклас" 1 кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Тріска для копчення букова 1 кг
Опилки для копчення 1 кг
Для копчення рекомендується використовувати тирси та тріску дерев листяних порід: бука, вільхи, берези, дуба, очищені від кори. Тріска хвойних порід дерев, не підходить для копчення, позаяк копченості набувають гіркуватого смаку із токсичним запахом скіпидару, дегтя та непривабливий вигляд.
Бук найпопулярніший тип тріски для копчення в компаній-виробників м'ясопродуктів. Надійно працює по всіх типах оболонок. Створює оптимальний режим димоутворення, що дає змогу усунути наявність у димі речовин канцерогенного характеру, на ряду з цим отримувати максимально високу органолептику продуктів копчення.
Технічні характеристики
Мінімальне замовлення 10 пакетів |
|
Країна виробник | Україна |
Застосування тріски | Для м'яса, для риби, для птиці, сиру, для сала |
Мінімальна фракція тріски | 8.0 (мм) |
Максимальна фракція тріски | 15.0 (мм) |
Вологість | 14.0 (%) |
Вага | 1 (кг) |
Додаткові характеристики | |
Тип деревини | Бук |
Основні атрибути | |
---|---|
Упаковка | Поліпропіленовий плетений мішок |
Вологість | 14 % |
Тип деревини | Бук, Вільха |
Максимальна фракція тріски | 15 мм |
Мінімальна фракція тріски | 8 мм |
Вага | 1 кг |
Застосування тріски | Для м'яса, Для риби, Для птиці, Для сиру, Для сала |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 69 ₴
- Мінімальне замовлення: 5 шт.