Тріска для копчення Черешня "Екстраклас" 1 кг
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Тріска для копчення Черешня "Екстраклас" 1 кг
Опилки для копчення
Для копчення рекомендується використовувати тирси та тріску дерев листяних порід: дуба, вільхи, берези, бука, яблуня, вишня, черешня, очищені від кори. Тріска хвойних порід дерев, не підходить для копчення, позаяк копченості набувають гіркуватого смаку із токсичним запахом скіпидару, дегтя та непривабливий вигляд.
Щіпа черешні для копчення здійснюється через дроблення дула, очищення тирси від виробничого пилу та подальший сушіння до необхідної вологості. У разі дотримання технології оброблення цей матеріал матиме високу теплопровідність і стійкість до гниття.
Технічні характеристики
Мінімальне замовлення 10 пакетів |
|
Країна виробник | Україна |
Застосування тріски | Для м'яса, для риби, для птиці, сиру, для сала |
Мінімальна фракція тріски | 8.0 (мм) |
Максимальна фракція тріски | 15.0 (мм) |
Вологість | 14.0 (%) |
Вага | 1 (кг) |
Додаткові характеристики | |
Тип деревини | Черешня |
Основні атрибути | |
---|---|
Упаковка | Поліпропіленовий плетений мішок |
Вологість | 14 % |
Тип деревини | Черешня |
Максимальна фракція тріски | 15 мм |
Мінімальна фракція тріски | 8 мм |
Вага | 1 кг |
Застосування тріски | Для м'яса, Для риби, Для птиці, Для сиру, Для сала |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 69 ₴
- Мінімальне замовлення: 5 шт.